Over ons


Quick Hypotheek is een gecertificeerd en onafhankelijke hypotheekadvies bedrijf. Voor ons een goed hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente. Wij vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van meerdere aanbieders. We nemen jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen hiervoor als uitgangspunt. Zo vinden we een hypotheek die bij je huidige en- toekomstige financiële situatie past. Dus een betaalbaar, verantwoord maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Naast hypotheken bieden wij ook een compleet assortiment van financiële producten voor particulieren en bedrijven, verzekeringspakketten en Safeloket. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak.

Vrijblijvende afspraak


Wij zijn van mening dat je alleen persoonlijk financieel advies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom maken we eerst met je een vrijblijvende afspraak. We willen weten hoe jouw dagelijks leven eruitziet, wat je belangrijk vindt, hoe jouw financiële situatie eruitziet en wat je toekomstplannen zijn. Tijdens het gesprek laten we je ook precies zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je plant zelf het gesprek in op een moment dat het jou uitkomt. Quick Hypotheek heeft een vestiging in Maarssendorp. En als je je het prettige vindt om het online te bespreken, kunnen we ook via webcam meeting een afspraak inplannen.

Gratis oriëntatiegesprek


De eerste stap in het stappenplan voor hypotheekadvies is een gratis oriëntatiegesprek. Tijdens het gesprek vertel jij ons over hoe jouw leven eruitziet, wat jij belangrijk vindt en wat jouw plannen voor de toekomst zijn. Wij vertellen jou wat je van ons kunt en mag verwachten. Daarna maken wij aan de hand van Het Haalbaarheid Certificaat een inschatting van je maximale hypotheek en maandlasten zodat je op zoek kunt gaan naar een nieuw huis. Ook geven wij duidelijk aan welke kosten je kunt verwachten voor je hypotheekadvies. Jij beslist zelf of je met ons verder gaat op basis van het oriëntatiegesprek. Na het gesprek met ons ontvang je een overzicht van wat wij voor jou gaan doen en hoeveel dat kost. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag met jouw hypotheekadvies en staan we jou het hele proces bij.

Inventarisatie en analyse van de hypotheek


Geef jij akkoord? Dan gaan wij aan de slag. We maken tijdens het hypotheekadvies gesprek een inventarisatie en een analyse van jouw gehele financiële situatie. Samen bespreken we hoeveel spaargeld je hebt, of je nog andere bezittingen hebt, wat jouw risicobereidheid is en wat je toekomstplannen zijn.

Wil jij graag duurzaam wonen? Dan zijn er extra financieringsmogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Vanzelfsprekend bespreken we de mogelijkheden van verduurzaming tijdens het gesprek. Ook bespreken we tijdens het hypotheekadvies de impact van langdurige ziekte, overlijden en relatiebeëindiging. Door dit en meer te bespreken, hebben wij een goed beeld van jouw situatie, wensen en toekomstplannen. Op basis hiervan stellen wij een maximaal hypotheekbedrag voor jou vast.

Hypotheekadvies


Op basis van jouw situatie en wensen stellen wij een onafhankelijk hypotheekadvies op. We vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van meer dan 40 aanbieders. We rekenen de financiële gevolgen van verschillende levensveranderingen uit, zoals verlies van inkomen, gezinsuitbreiding, meer of minder verdienen en pensioen. Daarna maken we een selectie van een aantal passende hypotheken.

In het adviesgesprek dat daarop volgt, bespreken we per hypotheek de voor- en nadelen. We lopen alle berekeningen goed door, zodat jij precies weet waarop de keuze voor jouw hypotheek gebaseerd is. Samen maken we een definitieve keuze die het beste bij jouw past.